Lieve Martine, het was een eer om er bij te mogen zijn. Veel nieuwe inzichten en mooie mensen ontmoet!! Zeker de moeite waard om een keer te ondergaan!! Voel het verschil!

Jacqueline Verrijth-Linders


Bedankt Martine, het was een hele mooie, bijzondere middag met een mooie en warme groep mensen. Veel dingen geraakt en inzichten gehad waardoor er weer een stukje heling kan plaatsvinden. Bedankt voor deze mogelijkheid!

Melanie Gerdes.


 

Bedankt Martine voor de bijzondere middag. Ik heb heel veel gevoeld en veel stof tot nadenken. Ik denk dat het me weer een stukje verder brengt. En zo mooi dat het zo veilig voelde met al deze lieve mensen met wie ik dit samen mocht meemaken. Jullie ook heel erg bedankt.
Nannie Spieksma.


Vanmiddag representant mogen zijn bij de familie opstellingen bij Martine Grünwald in het Koepeltje in Oss. Zelf geen vraag ingebracht, maar wat heb ik veel in beweging voelen komen. Dankbaar voor al die mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten vandaag. Wat een vertrouwen, kracht en energie…. geen woorden voor, maar een aanrader, voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, duidelijkheid wil in patronen, relaties etc…
Dankjewel lieve allemaal… ik hoop jullie vaker te ontmoeten. X


Voor het eerst hebben wij – op een prachtige avond – een sessie met paarden ervaren onder begeleiding van Martine Grünwald. En wat was het bijzonder. Van het kiezen met welk paard je wilt werken, het neerzetten van je vraag tot het ervaren van de spiegels waar het paard je in laat kijken. Ontroerd en diep onder de indruk van hoe eenvoudig en krachtig deze manier van werken is voor persoonlijke, leiderschaps- en samenwerkingsvraagstukken. Onder de indruk van de toewijding en deskundigheid van Martine reden we na afloop naar huis.
En wat heeft deze eerste keer gebracht?
“Ik heb mogen voelen hoe waardevol mijn sensitiviteit is. Wat het aanvoelen brengt en hoe dit leidt tot een diepe connectie tussen mens en dier. Ik heb ervaren dat communiceren zonder woorden ongekend krachtig is en dat spiritualiteit altijd in elk moment is. Ik hoef het slechts waar te nemen. Ik heb mogen voelen dat ik zuivere intenties wil blijven onderzoeken en van daaruit beweeg. En… sensitief zijn is één, sensitief blijven is twee. #dankbaar #speelsheid #mega veel energie #geweldige nachtrust – mijn kernwoorden voor deze ontmoeting met het paard en mezelf” Janneke Kemner. Inspirituals


 

“Niets engs of zweverigs maar gewoon daar met het paard zijn. Contact maken vanuit rust, kijken, aanraken en voelen wat het met mij doet en hoe Frezzle (het paard dat ik had gekozen om mee te werken) zou reageren. Op het moment dat ik bij haar ging staan begon ik direct te stromen. Tranen stroomden over mijn wangen van geraakt zijn in het diepste van mijn ziel. Naast letterlijk heel dichtbij kunnen en mogen staan heb ik het gevoel gehad ook daadwerkelijk heel dichtbij haar te zijn geweest. Het vertrouwen voelen bij mijzelf en Frezzle, het pure gevoel en de vervulling van een kinderwens om zo dichtbij te kunnen zijn. Daarnaast voelde ik mij heel zeker en stevig op de grond. Dit alles is een groot cadeau. Martine stond erbij en keer ernaar. Haar deskundigheid en professionaliteit maakte dat ik mij volledig op mij gemak voelde. Ik ga dit zeker met mijn dochter een keer doen. Zij houdt zo veel van dieren en is heel gevoelig. Ik gun haar ook deze mooie ervaring in contact maken. Eigenlijk gun ik het iedereen”

Sonja Ten Dijke Grootes Inspirituals.